Landsskatterettens processpil

Forhandling mellem 2 advokater

Er du jurastuderende og har du lyst til at afprøve dine juridiske færdigheder og din viden om skatteretten i praksis, er Landsskatterettens processpil en enestående mulighed for dig. Spillet er nemlig bygget op om en sag, der i høj grad afspejler de  virkelige sager, som Landsskatteretten og Skatteankestyrelsen beskæftiger sig med til dagligt.

Kick-off den 18. september hos PwC

For at deltage i processpillet er det obligatorisk, at du møder op til kick-off arrangementet hos PwC. Denne kick-off giver dig og din gruppe relevant information og gode råd til at skrive de to skrifter i sagen.

Arrangementet foregår mandag den 18. september kl. 14.00–17.00 inkl. let forplejning, på Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Indledningsvist vil PwC og lektor Karina Elgaard, Fagleder for skatte­ og afgiftsfagene, byde velkommen til deltagerne. Herefter vil PwC give indblik i, hvordan du kan forberede og føre en landsskatteretssag.

Vejlederne fra Skatteankestyrelsen, vil fortælle om styrelsen, herunder styrelsens formål og hvilke typer af sager styrelsen behandler. De vil også komme ind på, hvad der er vigtigt at have for øje, når man indbringer procesdokumenter for Landsskatteretten kontra de civile domstole. Skatteankestyrelsen er et sekretariat for bl.a. Landsskatteretten, og derfor har de to vejledere indgående kendskab til retten og dens virke. Endelig vil proceduren ved retsmøder blive omtalt.

PwC byder på en let anretning i forbindelse med arrangementet, og Skatteankestyrelsens repræsentanter vil stå til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål til opgaven på dagen.

Vi håber, at I vil deltage i processpillet.

Max. antal deltagere er 70, og tilmelding sker efter et først til mølle-princip.

Læs mere om Landsskatterettens processpil i denne folder (pdf)

Tilmeld dig Landsskatterettens processpil

Har du tidligere haft eller er du i gang med et skatte- eller afgifts-fag, har du mulighed for at tilmelde dig individuelt eller som gruppe (maksimalt 5 deltagere). Hvis du tilmelder dig som gruppe, skal der kun fremsendes én mail, hvori det fremgår klart og tydeligt, hvem gruppen består af herunder navne og e-mailadresser. Såfremt gruppen ved tilmelding består af f.eks. tre studerende, vil de individuelle tilmel- dinger fordeles ud af vejlederne på de etablerede grupper. De endelige grupper vil blive oplyst til de stu- derende i forbindelse med kick-off arrangementet. Tidligere deltagere i processpillet kan ikke deltage igen.

Tilmelding til processpillet sker til de to kontaktpersoner og vejledere, Maria Zinck og Maria Nørgaard, per e-mail til mz@sanst.dk og mhn@sanst.dk senest torsdag den 14. september kl. 23.59. I øvrigt foregår al kommunikation til vejlederne via de to anførte mailadresser.